НОВОСТИ

Симић: Позив Додика Србима на Космету имао одјек

18/10/2021

Позив српског члана Предсједништва БиХ предсједника Милорада Додика Србима на Косову и Метохији имао је одјек и то се показало кроз резултате на овим изборима, рекао је за РТРС потпредсједник Српске листе Игор Симић.

 

Игор Симић

 

Избори и остварени резултати Српске листе показали су одлучност српског народа да опстане, остане и настави борбу на Косову и Метохији.

– Апсолутно у тој борби нисмо сами, заједно са нама је цјелокупни српски народ, а прије свега предсједник Србије Александар Вучић. Ово је побједа и српског народа преко Дрине јер подсјетићу вас, позив предсједника Милорада Додика Србима на Косову и Метохији имао је одјек и то се показало кроз резултате на овим изборима – рекао је Симић.

Симић наводи да таква политика води напријед цјелокупни српски народ, додајући да само слогом и јединством могу бити ријешени сви проблеми.

Говорећи о излазности на локалним изборима истиче да је она била неупоредиво већа у односу на албанске средине што је, каже, доказ великог повјерења српског народа према политици коју води Српска листа и Александар Вучић. Захвалан је и на подршци из Републике Српске.

Остале Вијести