НОВОСТИ

Функционери ПДП-а разговарали са замјеником амбасадора Британије

03/10/2022

Високи функционери ПДП-а састали су се јутрос у Сарајеву са замјеником амбасадора Велике Британије у БиХ, сазнаје Срна из дипломатских извора.

 

 

Поставља се питање шта су функционери ПДП-а тражили на састанку са замјеником британског амбасадора када је Централна изборна комисија /ЦИК/ саопштила своје податке, а грађани Републике Српске јасно исказали изборну вољу!?

Није познато шта је био повод за овај састанак, али с обзиром на најновији захтјев Јелене Тривић и њене партије – ПДП да “избори у цијелој Републици Српској буду поновљени”, може се претпоставити тема разговора.

Тривићева је рекла да ће тражити понављање избора на свим нивоима и могуће да је овај захтјев резултат састанка са замјеником британског амбасадора.

Тривићева и ПДП као да су заборавили да су синоћ прогласили побједу и славили у Бањалуци. Интересантно је да им је тада изборни процес био регуларан, а дан послије, након састанка са замјеником британског амбасадора и, вјероватно, упута које су добили, затражила је да избори буду поништени.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести