НОВОСТИ

Цвијановић: Наставак мрцварења Српске и њених грађана, у циљу дестабилизације

19/10/2022

Предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић упитала је данас да ли се то спрема и преседан да се прогласе резултати избора само за ФБиХ, а да се настави мрцварење Српске и њених грађана, све у циљу дестабилизације Српске кроз спречавање брзе имплементације изборних резултата.

 

Жељка Цвијановић

 

“Од посматрача СНСД-а из Центра за бројање обавијештени смо да је ЦИК изненада одлучио да прекине своје измишљено контролно, поновно бројање (које је иначе незаконито) и наложио бројачима да наставе бројати гласове пристигле путем поште (што је раније исти тај ЦИК обуставио) и оне који се пребројавају на основу неких нових наредби за поједина бирачка мјеста за различите нивое власти”, навела је Цвијановићева на Инстаграму.

Цвијановићева, која је и потпредсједник СНСД-а, подсјетила је да су прије дан-два из Центра за бројање изјавили да прелиминарни резултати морају бити утврђени 22. октобра.

“Пошто нас (потпредсједник ПДП-а Игор) Црнадак данас `обавјештава` како треба поштовати одлуке ЦИК-а, могло би се претпоставити да су и ове радње ствар договора ЦИК-ПДП-СДС”, нагласила је Цвијановићева

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести