НОВОСТИ

Цвијановић: ЦИК показао да није кредибилан да управља изборним процесом

17/10/2022

Потпредсједница СНСД-а Жељка Цвијановић изјавила је да је Централна изборна комисија БиХ показала да није довољно кредибилна да управља изборним процесом.

 

Жељка Цвијановић Фото: Срна

Жељка Цвијановић Фото: Срна

 

Она је нагласила да је то дијелом због тога што тамо сједе људи који су дошли мимо конкурса и без предвиђене процедуре, а имају врло изражену политичку припадност и раде аматерски.

Према њеним ријечима, не може нико као кредибилан представник ЦИК-а изаћи и паушално рећи да недостаје 61 врећа са бирачким материјалом, а већ за три дана рећи да су оне нађене.

– Све је овдје у спрези између опозиције, таквог ЦИК-а и наравно странаца који по правилу желе да добију оне који су мекши преговарачи и који ће поступати другачије у односу на ову, нашу, актуелну власт – рекла је Цвијановићева за Телевизију Хепи.

Према њенима ријечима, постојећа разлика у гласовима за предсједника Републике Српске од 30.000 је она која ће вјероватно бити задржана и када им се дода бројање и када се све обједини и направе корекције.

– Ми апсолутно знамо да је ово наша побједа и као што је рекао предсједник СНСД-а /Милорад/ Додик чиста и јасна, евидентна. Побједа је манифестована јасно кроз вољу наших бирача и ми немамо ништа друго него да чекамо наше резултате и да након тога кренемо у убрзану имплементацију изборног резултата – закључила је Цвијановићева.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести