НОВОСТИ

Шаровић и Нешић изгубили на свом бирачком мјесту: Како су у комшилуку прошли кандидати за највише функције

03/10/2022

Предсједник СДС и кандидат за члана Предсједништва БиХ, Мирко Шаровић, није успио да побиједи ни на бирачком мјесту на коме је гласао.

 

Мирко Шаровић

Мирко Шаровић

 

Како је најављено раније из СДС, Шаровић је гласао у мјесној заједници Лукавица у Источном Новом Сарајеву (бирачко мјесто 140Б001, ул. Војводе Радомира Путника 100).

Према прелиминарним и непотпуним резултатима које је објавила ЦИК БиХ, на том бирачком мјесту Жељка Цвијановић има 342 гласа, а Шаровић 137.

За учионицу број четири, у Школи за слушно оштећене у Паприковцу, у Бањалуци, гдје је гласала Жељка Цвијановић, ЦИК још није објавила резултате.

Истовремено, кандидат за предсједника СНСД, Милорад Додик побиједио је на свом бирачком мјесту, у галерији Дома културе, Лакташи. Додик тамо тренутно има 250 гласова, а његов противкандидат Јелена Тривић 157.

Јелена Тривић гласача је у бањалучкој Основној школи „Бранко Радичевић“, али ЦИК још није објавила резултате у учионици 11, баш оној у којој је гласала Тривићева.

Кандидат ДНС за члана Предсједништва БиХ, Ненад Нешић, гласао је у Источном Новом Сарајеву, у мјесној заједници Топлик-Тилава, на бирачком мјесто 140Б007, улица Вука Караџића 363.

Према подацима ЦИК, Нешић за сада на том мјесту има свега 60 гласова и налази се тек на трећем, мјесту, иза Цвијановићеве (229) и Шаровића 65 гласова.

Остале Вијести