НОВОСТИ

Ђајић опозицији: Износили сте ријечи ментора из Сарајева, а након тога бјежали

07/06/2022

На јучерашњој 31. посебној сједници Народне Скупштине Републике Српске обратио се и СНСД-ов народни посланик Владо Ђајић.

 

Ђајић опозицији

Владо Ђајић

 

Ђајић је у свом обраћању упутио оштре критике опозицији.

„Када слушам посланике опозиције са лијеве стране сале, не могу заборавити како су се понашали увијек када се расправљало о националним питањима и интересима. Овдје сте износили ријечи својих ментора из Сарајева, а након тога бјежали када је било гласање“, започео је своје излагање Ђајић.

Посланик СНСД-а осврнуо се и на сарадњу опозиције са лидером СДС-а и политичког Сарајева Бакиром Изетбеговићем, подсјетивши опозицију како су заједно са њим ишли на гостовање у емисију.

„Заједно сте са својим ментором Бакиром Изетбеговићем ишли на БН телевизију да наставите пљување по Републици Српској“, закључио је Ђајић.

Владо Ђајић се осврнуо и на Републику Српску, поштовање Дејтонског мировног споразума, али и ситуацију у Русији и Украјини.

„Ми из СНСД-а знамо како је стварана, како је до сада чувана и у ком правцу треба да иде Република Српска. Њен пут је мир и Дејтонски споразум“, рекао је Ђајић.

Говорећи о ситуацији у Украјини, Ђајић је задржао став неутралности и рекао да Република Српска не може ни угрозити ни спасити ни Русију ни Европу, и да треба да се бавимо са својим проблемима и сарадњом са свима.

„Ми можда јесмо смо мала држава, али нисмо глупи. Нисмо пријетња никоме“, завршио је Ђајић.

 

ВИЈЕСТИ ИЗ ПОЛИТИКЕ

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести