НОВОСТИ

Амиџић поручио Тривићки: Није важно чији је допринос већи или мањи, важно да српски народ не добије етикету

27/04/2024

Срђан Амиџић, генерални секретар СНСД-а, изјавио је да је одложена расправа за усвајање резолуције о Сребреници једно од најважнијих питања по српски народ у данашње вријеме.

 

 

Он је поруку послао предсједници Народног фронта Јелени Тривић и осталим колегама из опозиције, а након што је Тривићева изјавила да је одлагање гласања о Резолуцији резултат напора руководства Србије, посебно предсједника Србије Александра Вучића, док је умањила значај борбе лидера Срба из Републике Српске.

„Драга Јелена и уважене колеге из опозиције, по мом дубоко убјеђење одложена расправа за усвајању резолуције о Сребреници једно од најважнијих питања по српски народ у данашње вријеме. Истовремено свима је јасно да је то сигурно тема око које се морамо окупити као српски народ гдје год живјели. Ако некоме то није јасно, треба само погледати на који начин се окупљају Бошњаци и Хрвати, али и сва снажна друштва, око тема које представљају њихов национални интерес“, рекао је Амиџић.

Додао је да није важно чији је допринос већи или мањи, већ да је важно да српски народ не добије етикету коју су му намијенили странци и Бошњаци.

„Није важно чији је допринос већи или мањи, Вучићев, Додиком, ваш, мој, чији год…важно је да српски народ не добије етикету коју су му намијенили странци и Бошњаци. Опет, по мом мишљењу, све опозиционе партије, али и Ви лично као неко ко је претендовао да буде предсједник Српске, би требали да се мало мање бавите Милорадом Додиком лично и да тражите њега или против њега у свему. Ово је национално питање и тема која је већа од сваког појединца, па и Милорада Додика којег стално спомињете, али питање око којег, ако се не можемо окупити, онда као народ не треба ни да постојимо“, поручио је Амиџић.

Овамо хранимо оне који не мисле нама добро, те такво дјеловања опозиционих партија буди презир у људима, додао је он.

„Нама треба љубав сваког појединца који живи у Републици Српској како би се очувао наш начин живота у нашим домовима“, рекао је Амиџић.

Коментари

0

Пошаљи коментар

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести