НОВОСТИ

Андан: Српска ће се одупријети немани на челу са САД и Њемачком

25/04/2024

Покрет “Одбрана Српске” са представницима борачко ветеранске/популације, потомцима бораца Одбрамбено- отаџбинског рата и поштоваоцима слободарства организује Народну трибину “Угрожена Српска- одлучан одговор” у ОШ Милош Црњански у бањалучком насељу Петрићевац.

 

 

“Захваљујући неколицини ентузијаста на челу са доктором Дарком Матијашевићем ми смо осјетили тренутак да би у овој фази требали да нашем народу кажемо шта је то што се дешава око Републике Српске, који су то тамни облаци који се надвијају над нама”, рекао је у АТВ јутру Драгомир Андан, некадашњи директор Полиције Републике Српске, бивши војник и полицајац.

Он је истакао да је покрет “Одбрана Српске” невладина организација која не позива гласаче, али да подржава данашње руководство које се бори за опстанак Републике Српске.

“Ми смо вечерас у 19:30 објединили двије мјесне заједнице, Петрићевац и Паприковац и одржаћемо трибину на коју увијек позовемо неког од еминентних професора, угледних људи и политичара”, рекао је Андан.

Он је истакао да ће на трибини бити присутна српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић која је уједно и становник мјесне заједнице Петрићевац.

“То је уједно задовољство за све нас што ће се жена која има доста информација и која има шта грађанима да каже шта је то што се надвило изнад Републике Српске и имало неки одговор на све ове нападе који су константни”, рекао је Андан.

Он је истакао важност борбе свих представника Српске као и да се Српска, уз предсједника Републике, предсједника Владе и члана Предсједништва, може изборити са немани која нас погађа већ неколико година на челу са САД која је подпомогнута Њемачком.

“Њемачка је на ове просторе долазила само као окупатор и остављала зло иза себе, а сада спрема и резолуцију, земља која је највише геноцида починила у Другом свјетском рату, покушавају тај терет српском народу ставити на леђа захваљујући интересу Бошњака који живе у федералном дијелу БиХ који покушавају преко Њемачке и САД да дођу до неких других позиција у свијету”, рекао је Андан.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести