НОВОСТИ

Арлов: Хуманост у тешким временима за српску дјецу на КиМ

29/09/2023

Хуманитарну акцију “Одбрадујмо ваше вршњаке на Косову и Метохији”, у организацији Одбора за помоћ Косову и Метохији, до данас је подржало више основних и средњих школа у Републици Српској.

 

 

Хуманитарна акција “Одбрадујмо ваше вршњаке на Косову и Метохији” посвећена је предшколској деци, школарцима, дјеци са потешкоћама у развоју на КиМ и траје до 31. децембра.

– Помислимо на њих док у страху живе они и њихове породице, иду у вртиће и школе уз пуцњаву, борбена возила, хапшења, помене и паљење свијећа и присуство многобројних полицијских снага такозваног Косова, Еулекса и Кфора на Косову и Метохији. Вјерујемо и успјећемо да их обрадујемо, пружимо пажњу, извучемо осмијех многобројној дјеци у децембру и јануару за српске празнике, помоћи дјеци са потешкоћама у развоју поклонима за које ће сакупити средства њихови вршњаци широм Републике Српске – рекао је Милорад Арлов, предсједник Одбора за помоћ КиМ.

Арлов је упутио захвалност свим ученицима, директорима, професорима, наставницима, а највише породицама које су подржале и које ће подржати акцију “Обрадујмо ваше вршњаке на Косову и Метохији”.

Заинтересовани помоћ могу уплатити путем жиро рачуна Одбора за помоћ Косову и Метохији 5551000034196445 код Нове банке.

Остале Вијести