НОВОСТИ

“Бањалука” посвађала саборце, Црнадак поручио Станивуковићу: Тако је када паре ударе у главу

19/02/2024

До прије нешто више од годину сједили за истим столом са истим циљем, а данас више нико никога не може да гледа очима, тако се најбоље може описати тренутно стање опозиције у Српској.

 

 

Да ствар буде гора, свака опозициона странка у Српској, сада би да да свог кандидата за предстојеће локалне изборе, бар када је у питању највећи град Српске.

 

Када је у питању Народни фронт, Тривићка би “ишла” као кандидат испред те политичке опције, мада, “кеца у рукаву” има и лидер Листе за правду и ред, Небојша Вукановић, али о именима није јавно говорио.

 

Међутим, највећа борба траје унутар ПДП-а.

 

Драшко Станивуковић тврди да ће бити кандидат те странке за градоначелника Бањалуке, али се његове колеге не слажу с тим, бар када је у питању Игор Црнадак.

 

Актуелни градоначелник Бањалуке и предсједник Градског одбора ПДП-а, јуче је поручио да има подршку странке и да ће опет бити кандидат, те да га “не брину кокодакања оних који не мисле добро партији”.

 

Убрзо је стигао одговор потпредсједника ПДП-а, Игора Црнатка.

 

Црнадак на то одговара да се никада у историји ПДП-а није догодило да један члан Предсједништва каже другом да кокодаче – све до јуче.

 

“Тако је то кад паре ударе у главу, а нервоза и бахатост надјачају пристојност и културно понашање”, поручује Црнадак.

 

Подсјећамо, мишљење потпредсједника ПДП-а Игора Црнатка и Милка Грмуше странци изгледа и није битно. Они чине све да спријече кандидатуру Драшка Станивуковића за градоначелника Бањалуке.

 

Међутим, предсједник те странке Бранислав Бореновић, на сједници Предсједништва Градског одбора ПДП-а нагласио је да Станивуковић има његову подршку.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести