НОВОСТИ

Цвијановић: Дејтонски споразум од кључне важности за стабилизацију политичких прилика

21/06/2023

Српски члан и предсједавајућа Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић разговарала је данас у Административном центру Владе Републике Српске у Источном Сарајеву, са замјеником министра одбране БиХ Александром Гогановићем и замјеником начелника Заједничког штаба Оружаних снага БиХ (ОСБИХ) генерал-мајором Гојком Кнежевићем.

 

 

Замјеници министра одбране и начелника Заједничког штаба ОС БиХ упознали су српског члана и предсједавајућу Цвијановић са тренутним активностима и изазовима у раду Министарства одбране и Оружаним снагама.

Овом приликом, заједнички је указано на важност очувања мира у БиХ и региону, те истакнуто да је досљедно поштовање Устава БиХ и Дејтонског мировног споразума од кључне важности за стабилизацију политичких прилика у земљи.

Током састанка на којем је било ријечи и о статусу припадника ОС БиХ из реда српског народа, начинима побољшања услова живота и рада, као и поштовању људских права војног особља у командама И јединицама ОС БиХ, српски члан и предсједавајућа Цвијановић је изразила пуну подрску кадровима из Републике Српске у Оружаним снага БиХ.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести