НОВОСТИ

Цвијановић: Миличевићеве изјаве крајње безобразне, не смије да именује стварног кривца па ствара имагинарног

01/06/2024

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић рекла је да, иако су на сасвим различитим политичким позицијама, заиста јој је жао што је СДС суочен са проблемима у вези са изласком на изборе, али изјаве предсједника СДС-а Милана Миличевића, осим што су бесмислене и нимало паметне, и крајње су безобразне.

 

 

– Миличевић очигледно не смије да именује стварног кривца, па зато ствара имагинарне. Ваљда Миличевић зна да СДС на листу ОФАК нису ставили ни СНСД нити Агенција за банкарство Републике Српске – нагласила је Цвијановић за Срну упитана да прокоментарише изјаву Миличевића да је “СНСД је преко своје Агенције за банкарство наредио банкама у Републици Српској да СДС не може имати рачун”.

Она је навела да према Миличевићевој антилогици испада да су функционери СНСД-а прво сами себи погасили банковне рачуне, да би онда могли угасити и СДС-у што је крајња небулоза.

– Нека се Миличевић обрати америчкој Амбасади, а онда и банкама и упита их по којем закону или судској пресуди су то учиниле, умјесто да износи овакве патетичне измишљотине – рекла је Цвијановић.

Остале Вијести