НОВОСТИ

Цвијановићева честитала Пелегринију побједу на предсједничким изборима

07/04/2024

Српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић честитала је Петеру Пелегринију побједу на предсједничким изборима у Словачкој и изразила увјерење да ће земљу водити одговорно и мудро и допринијети даљој изградњи и свеукупном напретку Словачке Републике и њених грађана.

 

 

– Упућујем Вам срдачне честитке поводом изборне побједе и освојеног предсједничког мандата, са искреним жељама за даљи просперитет и благостање Ваше земље и пријатељског народа Словачке – навела је Цвијановићева у честитки.

Цвијановићева је изразила захвалност Словачкој за досадашњу подршку БиХ на њеном путу ка ЕУ, као и на свим напорима који се улажу у очување регионалног мира и стабилности, саопштено је из Кабинета српског члана Предсједништва БиХ.

– Користим ову прилику да изразим спремност за унапређење досадашњих односа, јачање економских веза и сарадње у свим областима, на добробит наших грађана и пожелим успјех у даљем раду – навела је Цвијановићева.

Кандидат словачке националистичке љевице Петер Пелегрини побиједио је на предсједничким изборима са освојених 53,26 одсто гласова.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести