НОВОСТИ

Додик о тврдњама Црнатка: Потпуна лажовчина, погледајте његов статус код Американаца

16/11/2023

Предсједник Републике Српске Милорад Додик одговорио је на тврдње потпредсједника ПДП-а Игора Црнатка да се састао са Шмитом и поручио да је то потпуна лаж.

 

 

“Да, био је Црнадак, водио записник када сам био са Шмитом”, поручио је Додик иронично.

Нагласио је да не може да коментарише најобичније лажи.

“Најобичнија лаж, шта да коментаришем, лаж? Је ли ви знате како је тешко лаж коментарисати? Каква будалаштина. Ако је и по чему ово вријеме обиљежено, то је што ме Шмит стално прогања да се сретнемо, ми упорно кажемо: ‘ниси легитиман, нећемо’. То што сам се ја 2010. године, када је он био савезни министар, срео службено с њим, то ништа не значи. Није био ни у најави, није био ни заметнут као високи представник. Какви су то мозгови који тако нешто изједначавају?”, рекао је Додик.

Предсједник Српске је поручио да је Црнадак потпуна лажовчина која има посебан статус код Американаца.

“Црнадак… Значи, потпуна лажовчина. Погледајте записнике и видите какав је статус Црнатка код Американаца. Каже, ‘само њега немојте дирати, он је најбољи за нас'”, каже Додик.

Подсјећамо, Црнадак је на Фејсбуку изнио тврдње да се Додик састао са Шмитом и “постигао договор”.

Црнадак је, без икаквих доказа, изнио низ тврдњи да је Додик са Шмитом постигао договор о признавању Нијемца за високог представника, имовини Републике Српске, и процесу који се води против предсједника Српске управо због непоштовања одлука њемачког држављанина.

Коментари

0

Пошаљи коментар

Остале Вијести