НОВОСТИ

Додик: Послаћу Шмиту Дједове ракије па нека игра коло

23/02/2024

Предсједник Републике Српске Милорад Додик нагласио је да ОХР нема ништа са пројектима на Јахорини, и поручио да ће Кристијану Шмиту послати “Дједове ракије” да се окријепи.

 

 

Додик је истакао да је Јахорина данас друго највеће инвестиционо градилиште на Балкану и ту се неће зауставити.

Предсједник Српске наглашава да правобранилаштво БиХ не постоји по Уставу БиХ, те није ни надлежно за такву врсту приче.

“Не постоји ОХР, не постоји њихова надлежност. Све је то покушај да се да до значаја самом себи. Они немају никаквих обавеза нити ћемо ми то поштовати. Могу да раде шта хоће, неће се поштовати”, истакао је Додик.

Додик је истакао да су уложени сви напори да се на Јахорини појача цијена имовине и земљишта, те подсјетио да прије пет година то исто земљиште не би могло да буде продато ни за милион КМ.

“Продали смо га за 42 милиона КМ у настојању да се тамо направи велики комплекс, а не да то буде ваздушна бања. Јахорина је данас мјесто великих инвестиција. Послије `Београда на води` у Београду, Јахорина је највеће инвестиционо градилиште на Балкану, нема већег. И то наравно треба да се заустави – е неће се зауставити! Завршене су уплате, а он нека се весели, послаћу ја Дједове ракије, нек се окријепи тај Шмит, па нека игра коло и ради од себе шта год зна и умије”, закључио је Додик.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести