НОВОСТИ

Додик: Вулин потврдио свој патриотизам и квалитете храброг политичара

04/11/2023

Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је да је Александар Вулин, подносећи оставку на функцију директора Безбедносно-информативне агенције /БИА/ Србије, још једном потврдио свој патриотизам и квалитете храброг и национално оријентисаног политичара.

 

Додик је истакао у изјави за Срну да Вулин овим чином није поклекнуо под притисцима САД, већ је ставио интересе Србије и српског народа на прво мјесто, као што то раде доказане патриоте.

– Александар Вулин је био и остао искрени борац не само за Србију и за Републику Српску, већ и за стварање српског свијета који би представљао јединство Срба као народа и заједничко одлучивање о свим најважнијим националним питањима што је од великог значаја посебно у овим изазовним временима – нагласио је Додик.

Он је додао да је Вулин увијек добродошао у Републику Српску и изразио увјерење да ће наставити заједничку борбу за очување Србије, Републике Српске и интереса српског народа у цјелини.

Вулин је данас поднио неопозиву оставку на позицији директор БИА, наводећи да неће да дозволи да буде повод за уцјене и притиске јер САД и ЕУ “траже његову главу” као предуслов за неувођење санкција Србији.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести