НОВОСТИ

Југовић: Додик на легалан начин штити Српску од бруталног међународног интервенционизма

09/07/2023

Општински одбор СНСД-а Пале безрезервно стоји уз лидера ове партије и предсједника Републике Српске Милорада Додика у свим активностима које предузима да на демократски и законит начин заштити Републику Српску и српски народ од непримјереног међународног интервенционизма којим се брутално настоји урушити Дејтонски споразум и Устав БиХ, изјавио је предсједник овог одбора Бошко Југовић.

 

 

Југовић је у изјави за Срну истакао да данас нико у свијету не може јасно показати ниједан члан Устава БиХ и Дејтонског споразума које су прекршиле институције Републике Српске, али да то не смета разноразним политичким мешетарима из дијела међинародне заједнице и лажном, самозваном високом представнику у БиХ да класичном замјеном теза на силу од себе праве заштитнике свега што упорно разграђују и руше.

“Колико је лажан Кристијан Шмит као високи представник у БиХ, толико су лажне и добре намјере дијела међународне заједнице према српском народу и Републици Српској и ми не можемо и нећемо подлећи лажним тумачењима и неоснованим оптужбама којима нас покушавају застрашити”, рекао је Југовић, који је и начелник општине Пале.

Он је нагласио и да сви они који данас подстичу бесправну смјену Милорада Додика и гласно навијају за то морају имати на уму да је он изборна воља Срба и Републике Српске и легално и легитимно изабрани предсједник, који ће то бити и убудуће.

“Општински одбор СНСД-а Пале чврсто стоји уз Милорада Додика и све званичнике Републике Српске који спроводе политику мира, досљедне примјене Дејтонског споразума и поштовања устава БиХ и Републике Српске”, поручио је Југовић.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести