НОВОСТИ

Ко финансира Јелену Тривић?

25/05/2023

Јасна порука од лидера ДНС-а коме је Јелена Тривић отела посланика: њихов некадашњи Дубравац и бивши СДС-овац Трнинић сигурно нису дошли на лијепе очи, каже Ненад Нешић.

 

Јелена Тривић

Јелена Тривић

 

“Њих двојица признају легитимност избора, а Јелена Тривић каже да су изборни резултати нелегитимни. Дакле, три различите особе. Шта њих може ујединити? Па, лични интерес. Како се остварује? Па, кроз материјална добра”, рекао је Ненад Нешић, предсједник ДНС-а.

Много новца се слило у Народни фронт, каже то Тривићкин некадашњи опозициони другар, Небојша Вукановић. Он каже да јој је финансијер Дејан Слијепчевић, ујак Вукоте Говедарице.

“Према мојим сазнањима то финансира господин Слијепчевић из Гацка, бизнисмен и власник компаније „ГАТ“, који је поријеклом из Гацка и који је веома близак госпођи Тривић. Ту је једна позамашна свота која је уложена. Какви су интереси не знам али у политици нема бесплатног ручка”, рекао је Небојша Вукановић, предсједник листе “За правду и ред”.

Бесплатан сигурно није ни пословни простор који Тривићка има у строгом центру Бањалуке, возач, фотографи, аутомобил. Вријеме је да објасни одакле јој новац јер је обични лопов, каже Ненад Нешић. Позива се на морал а неморалне ствари ради. Тражиће да се Народним фронтом позабаве надлежне службе.

“Ви сте по закону дужни да пријавите те приходе. Ја постављам питање, с обзиром да није парламентарна странка, нема званичних примања из буџета, да нам објасни одакле средства да организује скупштину, одакле средства да ради ово што ради, ко јој је купио аутомобиле који је возају”, каже Нешић.

Ко год финансирао Јелену Тривић очигледно је да пара има, биле оне домаће или стране. Оно што никоме није јасно је зашто их толико крије. Јасно је да ће, ко год финансијери били, Тривићка у борбу сама јер јој је опозиција окренула леђа. Уствари, једина борба у коју ће ићи Народни фронт је она против остатка опозиције. А то једино може да води у њихов комплетан нестанак.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести