НОВОСТИ

Коалициони партнери на Сабору СНСД-а у Добоју: Показана снага партије и лидера Додика

30/09/2023

Коалициони партнери присуствују Сабору Савеза независних социјалдемократа који се одржава у Добоју.

 

 

Стевандић: Сабор показује снагу СНСД-а и лидерства Милорада Додика

Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић рекао је да данашњи Сабор СНСД-а показује снагу те странке, али и снагу лидерства њеног предсједника Милорада Додика.

Стевандић је истакао да Додик свој субјективитет извлачи из снаге саме Републике Српске.

“Надам се да ће и даље добро радити, иако живимо у тешким временима”, поручио је Стевандић на седмом Сабору СНСД-а у Добоју.

Он је нагласио да велике, јаке политичке организације са искусним и образованим кадром треба да постоје и да воде једну земљу.

“Увијек ћемо бити неко ко ће помоћи као партнер и поднијети тежину, санкције и увреде. Од свег срца желим успјешан рад и спремни смо да и даље наступамо заједно уз добре односе”, поручио је Стевандић.

Ђокић: Наставити борбу за заштиту интереса Српске
Лидер Социјалистичке партије Петар Ђокић изјавио је да СНСД и његови партнери желе да чувају Дејтонски мировни споразум, право и правду, те да се на тај начин залажу да бољу будућност Републике Српске.

Он је поручио да окупљени око коалиције треба да наставе политичку борбу за заштиту интереса Републике Српске и српског народа.

“Желим да сарађујемо у најбољем интересу са СНСД-ом, да се боримо за развој, мир и стабилност”, рекао је Ђокић на седмом Сабору СНСД-а у Добоју.

Чубриловић: ДЕМОС од самог почетка партнер СНСД-а
Лидер ДЕМОС-а Недељко Чубриловић поручио је да је ова странка од самог почетка партнер СНСД-а у спровођењу националних политика у интересу Републике Српске.

“Надам се да ће та сарадња бити настављена с обзиром на то да са (лидером СНСД-а) Милорадом Додиком лично сарађујем више од 20 година”, рекао је Чубриловић.

Нешић: Очување Српске треба да буде звијезда водиља СНСД-а
Предсједник ДНС-а Ненад Нешић поручио је да очување Републике Српске треба да буде звијезда водиља СНСД-а и његовог лидера Милорада Додика.

“На том тешком и одговорном путу имате подршку ДНС-а”, рекао је Нешић.

Селак: Сабор огледало снаге СНСД-а
Лидер Социјалистичке партије Српске Горан Селак истакао је да је Сабор огледало снаге СНСД-а који је снажна и моћна политичка организација у Републици Српској и БиХ.

“СНСД је национално одговорна партија која заједно са коалиционим партнерима жели да чува Српску по Дејтонском мировном споразуму и да се зајдено стварају услови за добар живот у Српској и БиХ”, рекао је Селак.

Остале Вијести