НОВОСТИ

ЗБОГ ЊЕНЕ ХУМАНОСТИ, МОЖДА ЈЕ ПРОГЛАСЕ ЗА СВЕТИЦУ! Знате ли ко је Јелена Савојска и зашто је тражила дворску даму из Србије? |

ИДЕМО ЛИ ЊИХОВИМ СТОПАМА? Стефан Немања и Стефан Првовенчани су стварали државу, а Свети Сава је испунио духовним и културним садржајима! |

Коме смета суверенистичка политика Српске и пријатељска веза са Мађарском? |

Цвијановић: Јефтин популизам без уставног утемељења, имовина припада ентитетима |

Рунић: Додик окупља српски народ и подршка је Србима у ФБиХ |

Амиџић-Шелдон: Свјетска банка наставља да пружа снажну подршку БиХ |

Убијени бијељински инспектор био на дужности; Осумњичени предат Тужилаштву |

Влада Српске: Више новца за права из система социјалне, дјечије и породичне заштите |

Додик: “Граница постоји” има историјски значај, бранимо нашу имовину |

ДЕМОС против скупљег паркинга у Бањалуци; Босанчић предао иницијативу Уставном суду |

Којић: Интенција Бошњака и страних амбасада да се створи унитарна БиХ

30/08/2023

Очигледно да МУП Кантона Сарајево, у складу са договором који постоји од стране бошњачке елите, жели да забрани мирно окупљање људи који желе да изразе своје незадовољство због оптужнице која је покренута против предсједника Републике Српске Милорада Додика и в.д. директора Службеног гласника Милоша Лукића, рекао је посланик СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Милорад Којић.

 

Милорад Којић

 

“На тај начин желе да спријече сваки облик и сваку могућност да се искаже став у односу на оптужницу која је креирана од стране представника Међународне заједнице”, рекао је Којић.

Којић каже да би било добро да се једно такво окупљање одржи у нашем дијелу, Републици Српској, у Источном Сарајеву.

“На тај начин треба да покажемо да стојимо уз Српску, уз нашу слободу, уз оно што је створено крвљу и што није нити једног тренутка дозвољено да нестане што је интенција страних амбасада и Бошњака да се створи унитарна БиХ”, рекао је Којић.

Којић каже да је таква одлука Бошњака већ била створена, али одговор треба да буде врло јасан и да је оптужница против предсједника Републике Српске Милорада Додика превасходно рушење уставног поретка,

“Таква одлука неће бити одобрена од стране народа Републике Српске”, рекао је Којић.

Којић истиче да би се у Источном Сарајеву требало исказати незадовољство на све оно што је креирано од стране странаца и неуставних правосудних инстутуција.

“Треба да кажемо да баш стојимо у Републику Српску, уз Устав, предсједника Републике Српске и директора Службеног гласника”, рекао је Којић.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести