НОВОСТИ

Кошарац: Бећировићева подршка Дудаковићу директна пријетња српском народу

08/08/2023

Члан Предсједништва СНСД-а Сташа Кошарац изјавио је да је подршка бошњачког члана Предсједништва БиХ Дениса Бећировића злогласном Атифу Дудаковићу, оптуженом за злочине над Србима на подручју Крајине, морбидна и врло директна пријетња српском народу.

 

 

Свако ко то јасно и недвосмислено каже, додао је Кошарац, нађе се на удару радикалних Бећировићевих сљедбеника.

 

– По устаљеној матрици, фалсификују чињенице, настављају спиралу лажи, превара и подвала! Радикални бошњачки круг, увијек у улози лажних жртава и квази-легалиста, окривљује друге и лута по свијету заговарајући лоша рјешења за Републику Српску, мољакају за санкције против руководства Српске и српског народа. Некад је то био Алија, па Бакир и Лагумџија, а сада је то најновији производ њих тројице у лику и (не)дјелу црвено-најзеленијег Дениса – поручио је Кошарац на свом Инстаграму.

 

Како је истакао, у њиховим усијаним радикалним главама кривци су одувијек и увијек Срби, а ревизија историје им је ужа специјалност.

 

– Господо, ко је убијао Србе у Сарајеву? Зашто нас је 157.000 напустило Сарајево? За кога је прављено више од 120 логора у Сарајеву? –  упитао је Кошарац, те додао: “Шта кажете за Силос, Тарчин, Виктор Бубањ, којима је управљала тзв Армија БиХ? У вашим интерпретацијама вјероватно су то била луксузна одмаралишта, а не сарајевски Аушвиц и Матхаузен за Србе, лабораторије за испитивање људске издржљивости”.

Кошарац је даље упитао: “Знате ли можда за дјечака Слободана Стојановића из Доње Каменице код Зворника? То дванаестогодишње дијете измасакрирала је припадница тзв Армије БиХ. Армије за коју тврдите да је “часна”?! Срам вас и стид било!”.

 

Кошарац је нагласио да се и данас настављају по истој матрици, те да је Денис Бећировић је парадигма такве политике.

 

– Ратне заставе у Предсједништву, морбидни осмијеси на фотографијама са ратним командантима оптуженим за ратне злочине и слично… – подсјетио је Кошарац.

 

Он је упозорио да њихови ментори, западњаци, Марфи (Мајкл Марфи, амбасадор САД у БиХ, оп.а) и читава плејада разних “ма(р)фија” верификује такво понашање, охрабрујући ратне покличе из ФБиХ.

 

– Истовремено, неморално и настрано атакују на Српску и све што је српско. За њих српске жртве нису достојне поклоњења и одавања почасти – навео је Кошарац.

 

Он је рекао да то није пут за изградњу повјерења и стабилности на овим просторима.

 

– Ништа у томе нема добронамјерно. То је искључиво перверзна и перфидна лаж, урушавање Дејтона и било какве перспективе за ову земљу – поручио је Кошарац.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести