НОВОСТИ

Кошарац: Цвијановић без било какве хипотеке, спремна да помогне добронамјерним људима

31/07/2023

Српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић је легалиста, жена без било какве хипотеке и спремна да помогне свим добронамјернм људима, поручио је Сташа Кошарац, министар спољне трговине и економских односа у Савјету министара.

 

– Она досљедно проводи политику Републике Српске, поштујући Устав БиХ и Дејтонски споразум. Увијек у корист Српске и њених грађана и никад на штету друга два народа – написао је Кошарац на свом Инстаграм профилу, реагујући на саопштење Удружење Покрет “Мајке енклаве Сребреница и Жепа” којима је засметао је став српског члана Предсједништва БиХ Жељке Цвијановић.

 

Он је поручио да уважава све жртве и бол сваке мајке, и да му је жао због чињенице да се Мајке Сребренице у правилу политички злоупотребљавају.

 

– Нажалост, то је очигледно модел политике муслимана. Жртве и породице жртава не би требало да буду предмет политичке манипулације. Свједоци смо да, нажалост, једна страна у БиХ то ради скоро 30 година. Константно се користе лажи и неки сарајевски преводи. То не води изградњи повјерења и сарадње. БиХ је земља састављена од два ентитета и три конститутивна народа. За било какву перспективу, неопходан је унутрашњи договор и уважавање – подвукао је Кошарац.

 

Кошарац наглашава да се нападима на Жељку Цвијановић настоји да се скрене пажња са политички некоректног и неартикулсаног Дениса Бећировића.

 

– Ако бих желио да правим компарације, закључио бих да ме данас Бећировић подсјећа на Лагумџију у Алијиној ратној Влади. Бећировић, са СДА-овом ДНК и заражен СДА вирусом, очигледно је одлучан да се приближи Алијином насљеднику Бакиру – нагласио је Кошарац.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести