НОВОСТИ

ЗБОГ ЊЕНЕ ХУМАНОСТИ, МОЖДА ЈЕ ПРОГЛАСЕ ЗА СВЕТИЦУ! Знате ли ко је Јелена Савојска и зашто је тражила дворску даму из Србије? |

ИДЕМО ЛИ ЊИХОВИМ СТОПАМА? Стефан Немања и Стефан Првовенчани су стварали државу, а Свети Сава је испунио духовним и културним садржајима! |

Коме смета суверенистичка политика Српске и пријатељска веза са Мађарском? |

Цвијановић: Јефтин популизам без уставног утемељења, имовина припада ентитетима |

Рунић: Додик окупља српски народ и подршка је Србима у ФБиХ |

Амиџић-Шелдон: Свјетска банка наставља да пружа снажну подршку БиХ |

Убијени бијељински инспектор био на дужности; Осумњичени предат Тужилаштву |

Влада Српске: Више новца за права из система социјалне, дјечије и породичне заштите |

Додик: “Граница постоји” има историјски значај, бранимо нашу имовину |

ДЕМОС против скупљег паркинга у Бањалуци; Босанчић предао иницијативу Уставном суду |

Кошарац: Опозиција нападима на Додика врши легализацију Шмита

04/09/2023

Опозиција у Републици Српској политички је капарисана од појединих западних амбасада. Они јесу за власт, али нису за Републику Српску, рекао је Члан Предсједништва СНСД-а Сташа Кошарац.

 

 

– Умјесто да стане уз легално и легитимно народном вољом изабраног предсједника Српке, који ради свој посао у складу са уставним надлежностима, опозиција је изабрала нелегитимног Шмита, америчку Амбасаду, неуставни Суд, неуставно Тужилаштво и политички монтиран процес, односно прогон предсједника Српске – додао је Кошарац.

Додаје да се таквим потезима, опозиција је верификовала и легализовала политичке непријатеље Српске, првенствено мислећи на Шмита и Марфија.

– Постали су сарадници и савезници људима који не мисле ништа добро Републици Српској и српском народу, људима који воде процесе против предсједника и институција Српске.Поражавајуће је што у политичкој агенди опозиције нема јединства око важних националних питања и одбране институције предсједника и других институција Српске – истич Кошарац.

Кошарац наводи да предсједник Републике Српске води патриотску и национално одговорну политику.

– Да, господо опозиционари, овдје се бране институције Српске и њен предсједник, који води патриотску и национално одговорну политику! Шта би се догодило да су они на мјесту предсједника Републике?! Сасвим сигурно, били би у функцији интереса западних амбасада, бјелосвјетских мешетара (читај Шмита). Њима би Република Српска и њене институције биле на маргинама и у запрећку, како се и данас према њима односе – написао је Кошарац на свом Инстаграм налогу.

Каже да је кампања коју опозиција води против Додика, срамна.

– Срамна је кампања коју опозиција води против Милорада Додика лично и против институције предсједника Републике. Нека им је на образ и част! Недавно је предсједник Додик рекао да је због Републике Српске угрозио Милорада Додика. Да ли би тако нешто опозиција могла и да каже, а камоли да уради?! Најблаже речено нисам сигуран – закључио је Кошарац.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести