НОВОСТИ

Шпирић: Српски делегати досљедно поштују закључке Скупштине Српске |

Бореновић одговорио Тривићевој: Ништа не би постигла да није било мене и партије |

Тривић: Бореновић није смио на црту Додику |

Ковачевић: Република Српска није крпа којом може да се брише под |

Вишковић: Имовина прије 30 година уграђена у Устав Српске – Комшић и Бећировић немају ту шта да траже |

СВЕ ОТИШЛО У НЕПОВРАТ ЗБОГ ЈЕДНОГ ПРЕСРЕТНУТОГ ПИСМА… Да је Карађорђе прихватио ово, историја Србије би изгледала ПОТПУНО ДРУГАЧИЈЕ! |

ТАЈНЕ ИЗ ЋЕЛИЈЕ 1.121 У КОЈОЈ ЈЕ БОРАВИО МИЛОШЕВИЋ! Био је свјетска ексклузива без премца, нудили су баснословне суме новца за његове фотографије! |

Удружење логораша: Пуна подршка институцијама Српске у заштити националног интереса Срба и очувања Српске |

Нешић: Неће проћи Бећировићев и Комшићев закон о имовини |

Егић: Успјели смо да испоштујемо све захтјеве борачке популације |

Ковачевић: Не учествујемо на конференцији у организацији амбасадора В. Британије; Вукановић лажно оптужује

09/08/2023

Делегат Клуба српског народа у Дому народа парламента БиХ Радован Ковачевић нагласио је да ни Ања Љубојевић, ни Игор Жунић, а ни он никада нису прихватили да учествују на конференцији коју организује амбасадор Велике Британије у БиХ, нити су уопште о томе са било ким и разговарали.

 

– Мене су из Вестминстер фондације, без прецизирања теме, неколико пута звали да договоримо састанак, који на крају никада нисмо договорили, нити реализовали. Ања Љубојевић и Игор Жунић су на имејл добили позив за учешће на конференцији, али

на исти уопште нису одговорили – појаснио је Ковачевић, који је и портпарол СНСД-а.

 

Он је додао да је на промотивним материјалима конференције, које је несрећни Небојша Вукановић објавио, јасно назначено да нико од њих троје није потврдио учешће, али то неуки Вукановић није умио прочитати.

 

Ковачевић је на друштвеној мрежи “Икс” навео да поред њихових имена у загради стоји “ТБЦ”, што је скраћеница за “to be confirmed”, а што у преводу значи да учешће није потврђено.

 

– Послије Вукановићевог колеге /Ђорђа/ Вучинића који је самоувјерено тврдио да није био на састанку са било ким из ОЕБС-а, већ из ОСЦЕ-а /организација се на српском језику зове ОЕБС/, сада је и Вукановић, не знајући да прочита написано, лажно оптужујући људе да су “енглески ђаци”, само још једном потврдио да је заслужено на челу аматерске групе “лоших ђака” – закључио је Ковачевић.

 

Подсјећања ради, Вукановић је на својој страници објавио да ће учесници енглеске конференције, која ће се одржати 24. августа ове године на Јахорини, бити потпредсједница Народне скупштине Републике Српске Ања Љубојевић, шеф Клуба посланика СНСД-а Игор Жунић, те портпарол странке и делегат СНСД-а у Дому народа Парламентарне скупштине БиХ Радован Ковачевић!

 

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести