НОВОСТИ

Ковачевић поручио Бећировићу: Прича о НАТО интеграцијама је завршена, а своје фрустрације испољавај на било који начин

01/02/2024

Пошто Денис Бећировић каже да га занимају само одлуке БиХ нека слободно пита Жељка Комшића, који је заједно са Шефиком Џаферовићем а на иницијативу Милорада Додика у Предсједништву БиХ, гласао за Програм реформи у којем јасно пише да се чланство у НАТО више не прејудицира што значи да пут БиХ у НАТО више не постоји, изјавио је портпарол СНСД-а Радован Ковачевић.

 

 

 

“Када Бећировић каже да војна неутралност не постоји и да га не занимају одлуке Републике Српске ево нека он покуша да промијени то што је усвојено у Предсједништву БиХ, а ми знамо да то промијенити не може. Дакле, пристали смо сви да постоји сарадња са НАТО савезом, али пут према НАТО више не постоји”, нагласио је Ковачевић у изјави за Срну реагујући на Бећировићеву изјаву да неутралност не постоји и да, како је рекао, не може Република Српска кројити “државну” политику.

Ковачевић је подсјетио да је због усвајања Програма реформи у Савјету министара дотадашња комисија за НАТО интеграције промијенила име у Комисија за сарадњу са НАТО.

“Та прича је завршена, а Денис Бећировић може своје фрустрације да испољава на било који начин, али то промијенити неће”, поручио је Ковачевић, који је и делегат у Клубу Срба у Дому народа Парламентарне скупштине БиХ.

Остале Вијести