НОВОСТИ

Петковић: Општина напредује захваљујући подршци републичких власти

17/09/2024

Кандидат СНСД-а за начелника општине Ново Горажде Мила Петковић поручила је данас да општина има стабилан буџет и да иде узлазном путањом захваљујући подршци са републичког нивоа.

 

 

Петковићева је у обраћању на предизборној трибини СНСД-а рекла да је општина започела процедуру откупа стамбене зграде за трајно збрињавање младих људи и расељених лица, што је, како каже, највећи циљ.

Она је навела да је општина Ново Горажде у протеклих осам година била подршка свима који су се обратили.

 

Додик: Станивуковић и ПДП покушавају да се спасу наступајућег пораза у Бањалуци

 

– Велику захвалност дугујемо предсједнику Републике Српске Милораду Додику који је нашој општини пружао велику подршку и захваљујући томе наша општина иде узлазном путањом – напоменула је Петковићева.

Потпредсједник СНСД-а Радован Вишковић рекао је да је Мила Петковић прије свега велики патриота, додајући да је општина прије њеног мандата била у банкроту, са неплаћеним порезима и доприносима.

– Она је затекла општину гдје су три буџета унапријед потрошена. Кад сам чуо за проблеме ове локалне заједнице, нисам могао да повјерујем да ће успјети све обавезе да санирају. Данас је буџет стабилан, никоме се не дугује, извршавају све обавезе. То је разлика између људи из СНСД-а и ових других – истакао је Вишковић.

Он је потврдио да ће Влада Републике Српске и општина Ново Горажде купити стамбену зграду како би збринули младе људе.

– Овдје сам дошао да подржимо Милу Петковић и да подржимо листу. Ови избори су врло битни и то треба сви да схватимо – додао је Вишковић.

На трибини у Новом Горажду представљени су кандидати за одборнике ове политичке партије.

Коментари

0

Пошаљи коментар

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести