НОВОСТИ

Посланици СНСД-а подржаће сутра Савјет министара

24/01/2023

СНСД-овци из Источног Сарајева дошли су у Бањалуку како би лидеру странке Милораду Додику лично саопштили своје мишљење о именовању Ненада Нешића у Савјет министара.

 

 

Ипак, СНСД ће сутра гласати за Савјет министара са све Ненадом Нешићем као министром безједности. Лидер СНСД-а Милорад Додик каже договор који је направљен на ниоу БИХ обезбјеђује да Републике Српска буде заступљена на прави начин.

Важна је каже и 2/3 већина у парламенту Српске, а ДНС је већ дао подршку како усвајању буџета тако и избору делегата у Дом народа. Ипак, под лупу ће сва именовања накнадно.

“И даље трагамо за 56, 2/3 већином и све политичке партије које имају посланике су нам важне и зато неки који немају посланике у Парламенту иИХ су били укључени у одређену структуру”, изјавио је Милорад Додик предсједник СНСД-а.

Гласаћемо сутра за наше пријатеље али имамо мишљење о томе ко је Ненад Нешић, поручује Љубиша Ћосић. Остајемо, каже, привржени политици СНСД-а и наступићемо јединствено али ДНС, који су поразили у Источном Сарајеву, њихову подршку нема. Све су то рекли у страначким просторијама у Бањалуци. Локацији коју су данас покушали да сакрију.

“Што се тиче ДНС-а, задржавамо интегрално мишљење да политике, не Ненад Нешић, које су у Источном Сарајеву поражене никад неће имати нашу подршку унутар општинске и градске организације и неће и нећемо коалирати са таквим политикама“, изјавио је Љубиша Ћосић, предсједник ГО СНСД Источно Сарајево.

Такав став у Источном Сарајеву с правом имају, поручује Милорад Додик. Посебно јер су над ДНС-ом одњели убједљиву побједу. Ипак оно што је најважније јесте да Република Српска буде заступљена на прави начин.

Коментари

0

Пошаљи коментар

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести