НОВОСТИ

Предсједништво ПДП-а засиједало без Тривићке

23/12/2022

Гдје дође Драшко Станивуковић, Јелена Тривић не дође и обрнуто. Тако је било и јуче у страначким просторијама. Одржана је Сједница Предсједништва, али без Јелене Тривић. Како АТВ незванично сазнаје, Тривићка није дошла да би из странке била што прије искључена. Наши извори тврде да она нема више амбиције да буде предсједник ПДП-а, а и да се кандидује, кажу, нема шансе да прође. Драшко Станивуковић и данас покушава да нађе оправдање што се са Тривићком не појављује на истим састанцима. Била је каже на Колегијуму, али тада није било њега.

 

Предсједништво ПДП-а

Предсједништво ПДП-а

 

“Постоје оправдани разлози. Од 28 сједница и ја нисам био на седам, осам. Не бих правио никакву причу од тога. Са моје стране апсолутно је све стабилно. Настављамо с даљим активностима. Ја позивам наравно сваког од нас ко припада ПДП-у и наших грађана, ко вјерује да су могуће истинске промјене да буде дио нас, придружи нам се и будемо у том капацитету”, каже Драшко Станивуковић, предсједник Градског одбора ПДП-а Бањалукла.

Ништа у томе спорно није ни Игору Црнатку. Каже да је то само нама занимљиво.

Судећи по коментарима то није само наш доживљај и није само нама занимљив. Лидера ПДП-а многи су на друштвеним мрежам питали „да не фали неко?“.

Зашто није дошла на Предсједништво Јелена Тривић није појаснила. На наше позиве није одговарала.

Коментари

1
  • Simo

    24/12/2022

    Odlepršala za 1M€ koji je uzela

The comments are closed.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести