НОВОСТИ

Приједор: СНСД има кандидата, опозиција ће тек да разговара

12/02/2024

Слободан Јавор, биће кандидат СНСД-а за градоначелника Приједора. У тој странци немају дилеме, кажу, доста су урадили за град, а планова итекако имају. Побједа – неупитна.

 

 

– Ја могу слободно да кажем да ће то бити једногласна подршка за господина Слободана Јавора на свим органима Градског одбора СНСД-а Приједор. Сви смо задовољни како обавља своју дужност и немамо замјерке. У сталној смо комуникацији, како са нама из одбора тако и са грађанима. Побједа је сигурна – рекао је Дражен Врховац, замјеник предсједника ГО СНСД-а Приједор.

Иза СНСД-а, кажу, стоје и јаки коалициони партнери.

Одају утисак да их за опозицију и није баш брига, мада, када се погледа приједорска опозиција, нема се ништа посебно ни видјети.

ПДП не постоји, СДС се безуспјешно бори, однедавно је ту и Тривићкин фронт али са занемаривим чланством. Иако полураспаднути, опозиционари имају планове. Најјаче име СДС-а је Маја Драгојевић Стојић. Кад је посљедњи пут била кандидат, резултате је чекала на улици јер јој је тада био забрањен улаз у просторије странке.

– О имену ће одлучивати Градски одбор и органи странке. Уколико за ту политичку битку будем изабрана ја, нећу бјежати од одговорности – изјавила је Маја Драгојевић Стојић, предсједник ГО СДС.

У Народном фронту надају се неким разговорима. Са својим кандидатом тешко да ће ићи па би, вјероватно, подржали туђег. Тренутно не нуде више од предизборне флоскуле.

– Вјерујемо да ћемо сјести за сто да разговарамо о имену кандидата који био најбољи да се понуди грађанима као рјешење да се оствари резултат – истиче Биљана Кнежевић, предсједник ГО Народни фронт.

Приједорчани, судећи по тренутном расположењу, за полураспалу опозицију нису. Подржавају Јавора.

Ако се питате гдје је ДНС, странка којој је Приједор некада био бастион док је водио Марко Павић, одговор је – не постоји. Посљедњи пут се за њих чуло када је противкандидат Јавору био доктор Горан Предојевић, Павићев човјек. Након пораза, поднио је оставку на мјесто предсједника Градског одбора ДНС-а јер није био задовољан политиком странке. Како су им се врата тада затворила, тако и данас. Ни у локалној Скупштини немају одборнике.

Коментари

0

Пошаљи коментар

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести