НОВОСТИ

Путин одликовао Вулина орденом пријатељства

30/01/2024

Предсједник Руске Федерације Владимир Владимирович Путин одликовао је доскорашњег директора Безбедносно-информативне агенције Александра Вулина високим одликовањем – Орденом “Пријатељства” за велики лични допринос у развоју и унапређењу сарадње Безбедносно-информативне агенције Србије и Спољне обавештајне службе Русије у области обезбјеђивања државне безбједности и заштите националних интереса Србије и Русије.

 

Изасланик предсједника Руске Федерације, директор Спољне обавјештајне службе /СВР/ Сергеј Наришкин свечано је у Москви уручио Александру Вулину Орден “Пријатељства”.

У пригодном обраћању, директор СВР Наришкин рекао је да је висока награда Александру Вулину заслужена оцјена континуираних напора усмјерених на свеобухватни развој руско-српских односа и сарадњу специјалних служби Русије и Србије.

Наришкин је истакао лично уважавање према Вулину као истинском српском патриоти и одговорном руководиоцу који свом својом снагом, знањем и искуством предано служи држави Србији и својој служби.

Директор Наришкин је нагласио да посвећеност циљу, високе организаторске вјештине и чврста вјера у исправност посла који обавља, омогућавају Александру Вулину да се у сложеним и понекад драматичним условима међународне сцене, успјешно и плодоносно супротстави савременим изазовима и пријетњама у заједничком интересу српског и руског народа.

Коментари

0

Пошаљи коментар

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести