НОВОСТИ

Шекара: Звиздићев и Бећировићев експеримент довећше до нестанка БиХ

14/11/2023

Срби ће и даље имати Републику Српску и у то нико не треба да сумња, а све што чине разноразни Бећировићи, Звиздићи и њима слични, наставе ли са таквим експерментима и убудуће, може за епилог имати само нестанак БиХ, оцијенио је за Срну члан Главног одбора СНСД-а Срђан Шекара.

 

 

Шекара је, реагујући на изјаву замјеника предсједавајућег Представничког дома парламента БиХ Дениса Звиздића и бошњачког члан Предсједништва БиХ Дениса Бећировића, истакао да овом тузланско-гатачком политичком пару који би да се наметне као предводнички двојац у политичком Сарајеву очито није јасно да све што чине неће промијенити реалност нити Србе и Републику Српску спријечити да се питају у оној мјери коју им даје уставни капацитет.

“Не постоји та врста механизма нити притиска, ма одакле долазио, који би изабране званичнике у Српској и њене представнике у заједничким органима приморао да се одрекну онога што пише у Уставу и сопствени народ доведу у безизлазну ситуацију”, рекао је он.

Шекара поручује да што то прије схвате и прихвате, те престану са штетним дјеловањем по све на овим просторима, тек онда ће моћи и говорити о будућности државне заједнице БиХ.

Звиздић је поводом писма представника из Републике Српске у Парламентарној скупштини БиХ америчком Сенату и Конгресу најавио да ће “врло брзо услиједити одговор, односно писмо које ће бити упућено на исте адресе и шире, али са тачним информацијама и хронолошки наведеним релевантним чињеницама”.

Бећировић је рекао да је “највећа, најјача и најбројнија стража у БиХ стража која брани државност, независност и суверенитет БиХ”, те да ће “милиони њих у земљи и широм свијета бранити државу и да своју земљу не дају”.

Коментари

0

Пошаљи коментар

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести