НОВОСТИ

Селак: Ко у странцу тражи савезника народу не мисли добро

15/09/2023

Након данашње изјаве Кристијана Шмита који је рекао да су неки представници опозиције у Српској захтијевали смјену предсједника Републике Српске Милорада Додика, предсједник Социјалистичке партије Српске Горан Селак изјавио је да људи који у странцу траже савезника, а не у свом ближњем, не могу народу донијети ништа добро.

 

 

– Само јединствена српска политика може одбранити уставна права српског конститутивног народа и дејтонски положај Републике Српске. Јединство и слога су нам потребнији него икада и баш на Дан српског јединства, слободе и националне заставе морамо бити свјесни да разједињеност и подривање јединствене српске националне политике може угрозити опстанак Републике Српске. Они који у странцу траже савезника, а не у ближњима и међу својим народом, не могу Републици Српској донијети ништа добро – изјавио је лидер СПС-а.

 

Изјава Кристијана Шмита који је рекао да су неки представнивици опозиције у Републици Српској захтијевали од њега да смијени предсједника Милорада Додика наишла је на бројне реакције и осуде јавности у Српској.

 

Коментари

0

Пошаљи коментар

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести