НОВОСТИ

Шмит прешао све границе пристојног понашања

14/10/2023

Кристијан Шмит прелази све границе лијепог понашања туристе.

 

 

У БиХ је, осим лажног представљања, уносио чак и оружје за које нема дозволу. У питању су дуге цијеви, а ове шокантне информације екслузивно за АТВ открио је Министар безбједности у Савјету министара БиХ.

Овим случајем озбиљно би требало да се позабави Тужилаштво БиХ, каже Нешић. Све доказе ће им лично доставити. Оружје је на територији БиХ мимо процедура било од новебра 2021. године. Прошле године враћено је у Њемачку. Из Републике Српске му поручују да нема туристе који може да унесе оружје у БиХ.

На списку су биле три дуге цијеви АП Хeклер и Кох што је ван свих процедура. Право на оружје, односно пиштоље, каже Ненад Нешић има само Шмитово лично обезбјеђење, али само ако за то добије дозволу.

Ако ништа друго, ово би требало да отвори очи о политичарима из другог ентитета. Шмит је, кажу правници, прекршио више закона.

Уношење оружја у БиХ, само је један у низу скандала Кристијана Шмита. Од када је дошао, лажно се представља јер нема никакву потврду да је високи представник. Изгубио је сваки кредибилитет чак и као дипломата. На његов рачун шале збијају и у земљи из које долази. И тамо је наводно иза себе оставио бројне афере, о чему су брујали тамошњи медији.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести