НОВОСТИ

Стевандић: Одговор на писмо опозиције у понедјељак, нема кршења закључака парламента

25/08/2023

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић изјавио је да ће одговор на отворено писмо опозиционих партија доставити идуће седмице, односно учинити га јавним у понедјељак, 28. августа, када ће се таксативно и правно видјети да нема кршења закључака парламента Српске.

 

 

“Ово видим као некакву политичку прилику опозиције да након завршетка љета покуша да се учини видљивијом. Мислим да су погрешно изабрали тему и да су највидљивији требали бити на одбрани имовине Републике Српске и функционера Републике који су оптужени јер чувају ту имовину”, поручио је Стевандић у изјави за Срну.

Он сматра да није примјерено да опозиција реагује на овакав начин прије него што је добила његов одговор.

“Ја сам најавио да ћу послати одговор и зашто они немају стрпљења до понедјељка, показаће се у наредном периоду”, закључио је Стевандић.

Предсједник СДС-а Милан Миличевић изјавио је данас у Источној Илиџи да су представници Клуба посланика СДС-ПДП-Листа за правду и ред у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ упутили отворено писмо предсједнику Народне скупштине Републике Српске Ненаду Стевандићу у којем траже одржавање посебне сједнице са информацијом о реализацији закључака парламента Српске.

Остале Вијести