НОВОСТИ

Стевандић: У заједништву и слози пронаћи чврст ослонац и темељ за општи напредак

04/05/2024

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић честитао је предстојећи Васкрс и свим вјерницима пожелио да окупљени око вјерских и националних идеала пронађу чврст ослонац и здрав темељ за општи напредак.

 

 

Стевандић је честитку поводом Васкрса упутио Његовој светости патријарху српском Порфирију, свим архијерејима Српске православне цркве, свештенству, монаштву и цјелокупрном православном народу српском, као и свим другим православним вјерницима у Републици Српској.

– У име Народне скупштине Републике Српске, и у своје лично име, честитам вам празник над празницима – Васкрсење Господа нашег Исуса Христа – навео је Стевандић.

Он је свим вјерницима пожелио да Васкрс прославе у здрављу, радости и миру, те да у заједништву и слози, окупљени око наших вјерских и националних идеала, пронађу чврст ослонац и здрав темељ за општи напредак.

– У жељи да у топлини ваших домова и светих храмова, прославите Васкрсење Господње, поздрављам Вас радосним поздравом у којем је сабрана сва истина хришћанске вјере Христос васкрсе – ваистину васкрсе – навео је Стевандић.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести