НОВОСТИ

Шулић: И Тривићева и Црнадак на страни својих налогодаваца

15/08/2023

Члан Главног одбора СНСД-а Денис Шулић рекао је да је “странка у покушају, коју представља политичарка у покушају Јелена Тривић, још једном показала да нису успјели ни педаљ да одмакну од странке коју су напустили”.

 

 

“И они и ПДП већ три дана покушавају да скрену пажњу јавности од основне намјере америчког амбасадора и ОХР-а – одузети имовину Републике Српске, и дерогирати један од стубова – институцију предсједника Републике Српске”, нагласио је Шулић.

Наводећи да је неважно ко је на челу те институције, Шулић је истакао да Милорад Додик за све њих представља такав ударац да не могу да поднесу чињеницу да он не жели да се повуче из политичких вода.

“И Тривићева и Игор Црнадак својим бесмисленим изјавама стају на страну својих налогодаваца, избјегавају да се суоче са бројним удружењима и стотинама правника, који су листом стали на страну институција Републике Српске и ријешили да истјерају вука из шуме”, рекао је Шулић за Срну.

На срећу, додао је он, значај Јелене Тривић, Народног фронта и ПДП-а на политичкој сцени је безначајан, па ће остати само покушај да се јасне позиције Републике Српске ослабе.

Тужилаштво БиХ подигло је у петак, 11. августа, оптужницу против предсједника Републике Српске Милорада Додика и вршиоца дужности директора Службеног гласника Републике Српске Милоша Лукића због неизвршавање одлука Кристијана Шмита. Оптужница је прослијеђена на потврђивање Суду БиХ.

Остале Вијести