НОВОСТИ

Шулић: Тривићева ради исто што и Шмит

04/11/2023

Члан Главног одбора СНСД-а Денис Шулић рекао је Срни да га не изненађује изјава предсједника Народног фронта Јелене Тривић у којој наводи да “Кристијан Шмит није прошао процедуре, али је ту и ради свој посао”, јер је управо то оно што је и она покушала да уради самопрогласивши се предсједником Републике Српске.

 

“У избору предсједника Републике Српске процедура јесте да те грађани изаберу за свог предсједника, а не да то учиниш сам са неколицином страначких пријатеља, како је то Тривићева чинила у октобру прошле године”, рекао је Шулић.

Годину и више дана након тога, додао је, Тривићева и даље негира легитимну побједу Милорада Додика којем грађани Српске нису само тада дали подршку већ је дају и сада у борби за истину и правду у процесима које намеће управо нелегални и нелегитимни Кристијан Шмит, којег она очигледно веома поштује.

“Жао ми је само што Тривићева, заслијепљена својом немоћи у томе да побиједи Додика, постаје опозиција не њему или СНСД-у, већ Републици Српској, њеним грађанима и њеном развоју. Међутим, сигуран сам да то грађани виде и да ће јој по томе и дати оцјену на сљедећим изборима”, нагласио је Шулић.

Коментари

0

Пошаљи коментар

Остале Вијести