НОВОСТИ

ТРИВИЋЕВА ОТВОРИЛА ДУШУ “Нећу подржати Станивуковића за градоначелника Бањалуке”

17/06/2023

Предсједница Народног фронта Јелена Тривић рекла је да њена странка у Бањалуци неће заједнички наступати с опозицијом на локалним изборима сљедеће године, јер, како је истакла, неће подржати Драшка Станивуковића у намјери да се поново кандидује за градоначелника.

 

 

Гостујући у програму БХТ, Тривићева је истакла да је Народни фронт отворен за сарадњу с другим опозиционим партијама, искључујући појединце из тих странака који се, према њеним ријечима, налазе “под Додиковим скутима”.

– У постојећим странкама опозиције има много оних који помажу Додику и ми знамо за то и имамо доказе. Не можемо на исти начин посматрати Љубишу Петровића и неке друге људе из СДС, за које знамо да су са Додиком – рекла је Тривићева.

Коментаришући критике које су на рачун њене странке долазиле од других опозиционих партија због преласка једног броја њихових одборника и посланика у НФ, Тривићева је поручила да не жели одговарати на такве прозивке.

– Нећу одговарати, просто из разлога што се не правдате ако нисте криви. Нисам крива за оптужбе које су они изнијели на мој рачун и на рачун Народног фронта. Легитимно је и уставно право да оснујете политичку организацију и да политички дјелујете. Не видим шта грађани имају од тога да сад неког називам некаквим именима, одговарам и да улазим у тај круг: “Он је мени рекао ово, ја сам њему рекла оно” – истакла је Тривићева.

Додала је да су се и раније правиле нове политичке организације, да се Демос одвојио од ДНС, Селак од Ђокића, Бањац од Нешића, али да се, према њеним ријечима, никад није правила таква драма као што се прави око Народног фронта.

– Немојте мислити да нисмо добили ударце од режима. Јачи су ударци од режима, а ударци од опозиције свели су се на неку врсту јадиковке – поручила је Тривићева.

 

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести