НОВОСТИ

Вукановић има замјерке и на Петровића

08/12/2023

Небојши Вукановићу на ред је дошао и градоначелник Бијељине Љубиша Петровић.

 

 

Замјерио му је одлазак на скуп који је организовао Радислав Дончић, добро познати прелетач из ПДП-а у јато Јелене Тривић. Каже Вукановић да причати о тзв. папцима а ићи на Дончићев скуп, једно са другим не иде.

“Он је у СДС-у, гдје ће завршити… Мени је било чудно када сам га видио да одлази да подржава Дончића. Господин Петровић принципијелно говори против папака. Био сам изненађен када сам га видио. Дончић је промијенио странку, напустио ПДП који му је дао мандат и прешао код Јелене Тривић под чудним околностима као и сви ти посланици. Непринципијелно је да Петровић иде на скуп гдје се прозивамо ја, Бореновић, Миличевић. Шта ће бити политички пут господина Петровића, не знам“, каже лидер Листе за правду и ред Небојша Вукановић.

Управо је то подгријало стару причу да ће међу прелетаче поново и Љубиша Петровић. И то код Јелене Тривић.

Истовремено се спекулише да оснива Удружење грађана и да већ прикупља потписе. О томе се по обичају не консултује са СДС-ом него се сукобљава са страначким колегама. По обичају ни не одговара на новинарска питања, заборављајући да одговоре о свом политичком дјеловању дугује грађанима, посебно оним који су га изабрали.

Одговор на ове наводе и да ли иде под новим именом у нове изборе нисмо добили јер се  Љубиша Петровић по већ уређеном правилу ни данас није огласио на наше упите.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести