НОВОСТИ

Вулић: Цвијановић остала достојанствена на Шмитову провокацију

14/12/2023

Упркос настојањима грађанина Шмита да мимо свих правила протокола направи непријатну ситуацију, српски члан Предсједништва Жељка Цвијановић остала је достојанствена, како приличи српским хероинама, рекла је Сања Вулић, шеф Клуба посланика СНСД у Представничком дому ПС БиХ.

 

 

– Туриста у БиХ је некултурно насрнуо на српског члана Предсједништва Жељку Цвијановић само с циљем да га сликају већ припремљени федерални фоторепортери. Српски члан Предсједништва му је јасно рекла да уопште не разумије шта он жели од нас, нити види основ да јој се обраћа по било ком основу. Ја сам имала времена да одбијем руковање, уз поруку да не желим поздрављати лошег човјека – рекла је Вулићева која је била једна од званица на божићном пријему у Сарајеву чији је домаћин предсједавајућа Савјета министара Борјана Кришто.

Она је поручила, да је српски народ јасног става да не признаје, нити прихвата насљеднике нацистичке политике који имају за циљ истријебити српски народ.

– Подал, безобзиран, политички кваран и без бирања средстава усуђује се прићи српском члану Предсједништва, баш као што би без стида одрубљивао српске главе. На сцени имамо отимање имовине, политичку ликвидацију предсједника Републике Српске и то наставља бестидно туриста без легитимитета – додала је Вулићева.

Остале Вијести