НОВОСТИ

Шпирић: Српски делегати досљедно поштују закључке Скупштине Српске |

Бореновић одговорио Тривићевој: Ништа не би постигла да није било мене и партије |

Тривић: Бореновић није смио на црту Додику |

Ковачевић: Република Српска није крпа којом може да се брише под |

Вишковић: Имовина прије 30 година уграђена у Устав Српске – Комшић и Бећировић немају ту шта да траже |

СВЕ ОТИШЛО У НЕПОВРАТ ЗБОГ ЈЕДНОГ ПРЕСРЕТНУТОГ ПИСМА… Да је Карађорђе прихватио ово, историја Србије би изгледала ПОТПУНО ДРУГАЧИЈЕ! |

ТАЈНЕ ИЗ ЋЕЛИЈЕ 1.121 У КОЈОЈ ЈЕ БОРАВИО МИЛОШЕВИЋ! Био је свјетска ексклузива без премца, нудили су баснословне суме новца за његове фотографије! |

Удружење логораша: Пуна подршка институцијама Српске у заштити националног интереса Срба и очувања Српске |

Нешић: Неће проћи Бећировићев и Комшићев закон о имовини |

Егић: Успјели смо да испоштујемо све захтјеве борачке популације |

Вулић: Фалсификатори цјелокупне историје ликују над пропустом који јесте за осуду, али не и за иживљавање

07/08/2023

Када би Република Српска и сав поштени свијет реаговао на сваку лаж о грађанском рату у БиХ коју пласирају поједини политичари и медији из ФБиХ, нико ништа не би радио, него би само демантовао лажне и ничим поткријепљене податке који долазе из муслиманских и разних бјелосвјетских извора, истакла је шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић.

 

 

много, али да не жели да се враћа у ратну прошлост, јер је било и превише смрти, убијања, избјегличких колона, па тако и из, како је рекла, њеног родног града Сарајева, који је данас све само не мултиетнички како, опет, лажу, измишљају и фалсификују не само чињенице, један, два злочина већ и цјелокупну историју.

– На крају, према њиховом поимању рата биће да су Срби сами себе убијали, злостављали и протјеривали са својих огњишта. Иронија је ко ликује и ко кога прозива за све и свашта. Срамотна и јадна вам је, господо сарајевска, пропаганда. И на крају, спорна слика, над којом се три дана иживљавате и због које је агенција објавила саопштење и јавно извињење, доказује само да су припадници ВРС у аутобусима људе спроводили на муслиманску територију, па чак и војно способне мушкарце, за разлику од припадника тзв. Армије БиХ за чије стравичне злочине над Србима и паљена цијелих села, појединци и то високи бошњачки функционери кажу да су се ‘часно’ борили. Јадна им част, и њима и онима који то називају чашћу – закључила је Вулићева.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести