НОВОСТИ

Вулић: ФБиХ да се угледа на Српску од које смо ми направили државу

10/01/2024

Градите Федерацију БиХ као што и ми градимо Републику Српску од које смо направили државу, изјавила је за РТРС шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић.

 

 

– Оно што је убједљиво јесте да је Република Српска љубав, а то “ови” из Федерације никада неће схватити. Жао ми је што имају такве комплексе, али било би им пуно боље да се на нас из Републике Српске угледају и да Федерацију граде по мјери свих грађана, онако како ми у Српској градимо – рекла је Вулићева коментаришући паљење заставе Републике Српске у Зеници и окупљање испред православне цркве у Коњицу на којем је група грађана захтијевала скидање заставе са заставе.

Вулићева је поручила да се 9. јануара шаљу поруке мира и љубави и да нико не треба да квари тај свечани дан.

– Само ћу им поручити да не кваре овај диван и свечан дан, дан када шаљемо поруке мира, љубави и толеранције. Желим им само рећи да ми је жао што нас мрзите, а дивите нам се, то су стварно комплекси који су неизљечиви. Угледајте се на нас, ширите љубав и градите Федерацију, као што смо и ми, па направили од Републике Српске државу – нагласила је Вулићева.

Остале Вијести