НОВОСТИ

Вулић: Мржња према Србима је болест Хаџиавдагићеве

01/03/2023

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је да је мржња према Србима болест Хане Хаџиавдагић која је јавности позната само по телевизијским наступима назива “школа за спонзоруше”.

 

Сања Вулић (фото: СНСД)

 

Реагујући на објаву Хаџиавдагићеве на друштвеним мрежама да је српски члан и предсједавајућа Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић “ликуша” која не слави тзв. дан независности БиХ, али прима плату на рачун, како је навела, грађана БиХ, Вулићева је изјавила Срни да је “жалосно да Хана Хаџиавдагић, која је уствари једина ликуша, провучена кроз безброј филтера, да себи за право да уопште спомиње име Жељке Цвијановић”.

“Жену која је освојила више од 300.000 гласова на протеклим изборима назвати ликушом може само малограђанка. На друштвеним мрежама, које су једина литература Хаџиавдагићеве, не пише, али за њену информацију без дијела новца Владе Републике Српске, нема ни буџета на нивоу БиХ што значи да представницима Српске, грађани Српске исплаћују плату”, истакла је Вулићева.

Она је нагласила да је давно неко паметан рекао да није болест све што боли, а мржња према Србима је болест Хаџиавдагићеве.

“Она једино помињањем Жељке Цвијановић и може завршити на насловницама портала”, рекла је Вулићева и поручила Хаџиавдагићевој да “дан када је убијен српски сват, када је крв лила улицама Сарајева не може бити дан за све народе у БиХ”.

“За Србе је данас дан туге, сјећања, жалости и бола”, истакла је Вулићева, додавши да је Хаџиавдагићева скромног знања и да њен интелектуални ниво тешко може разумијети сву ову причу.

Остале Вијести