НОВОСТИ

Вулић: Недопустива Марфијева настојања да буде тутор домаћим политичарима

25/03/2024

Предсједавајућа Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је да је недопустиво константно настојање амбасадора САД у БиХ Мајкл Марфи да буде тутор домаћим политичарима који покушавају да договоре рјешења прихватљива за све народе у БиХ.

 

 

Коментаришући реаговање из Амбасаде САД на ХДЗ-ов приједлог измјена и допуна Изборног закона БиХ, Вулићева је за Срну оцијенила да све што долази из Марфијеве кухиње апсолутно не изненађује, с обзиром на то да он има за циљ да са ових простора протјера не само Србе, него и ради интензивно на томе да протјера и Хрвате и тако испуни жељу бошњачког политичког Сарајева, а то је унитарна БиХ.

– Док ми са политчке сцене покушавамо да се договоримо и да направимо приједлоге закона који иду у корист свих народа који живе у БиХ, он константно покушава да буде наш тутор и да нас зароби и буде тај који ће нам одлучивати о животу и о смрти – истакла је Вулићева.

Она је додала да је то крајње недопустиво и још један од доказа колико се Марфи умислио да је господар БиХ и народа који у њој живе.

– Поручујем му да о томе може да сања још врло кратко јер је он одлазећи амбасадор, а доласком Доналда Трампа на чело САД дефинитивно ће бити оцијењен као један од најлошиих америчких дипломата – истакла је Вулићева.

Она је навела да ширити мржњу према било коме, а надати се нечему добром никоме није пошло за руком, па неће ни Марфију.

Коментари

0

Пошаљи коментар

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести