НОВОСТИ

Вулић: Никакве оптужнице неће поколебати Додика и Српску

11/08/2023

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је да никакве оптужнице Тужилаштва БиХ неће поколебати ни предсједника Републике Српске Милорада Додика нити било кога од оних који штите Српску.

 

 

Вулићева сматра да је подизање оптужнице против предсједника Републике Српске Милорада Додика и вршиоца дужности директора Службеног гласника Српске Милоша Лукића још један доказ да БиХ није држава, већ протекторат којим запад управља.

– Јадни су салонски Срби који раде у Тужилаштву, а још јаднији Хрвати и Бошњаци који мисле да без Републике Српске има будућности. БиХ ће постојати, али дејтонска и никаква друга. За разлику од квазидипломата из међународне заједнице и оних који мисле да су креатори свијета без српског народа, поручујем им да је Милорад Додик човјек којим ће се много наредних година које су пред нама бавити, како званична историја, тако и политичка теорија и политичка филозофија. Он је човјек који је примијенио много тога што су теоретичари политике рекли, а само са једним циљом да заштити српски народ и Републику Српску – изјавила је Вулићева.

Вулићева је поручила да је поносна што једна бројчано мала Република Српска има предсједника који је одлучнији од појединих свјетских владара.

– Могу они подизати какве хоће оптужнице, смјестити нас у логоре и мучити, ништа им то страно није, важно им је само да смо Срби, али ништа од тога неће поколебати ни Милорада Додика, ни било кога од нас да волимо и штитимо Републику Српску. Кристијану Шмиту поручујем – ничија није до зоре сијала! – истакла је Вулићева.

Остале Вијести