НОВОСТИ

Вулић одговорила Магазиновићу: Да вам Додик није дао шансу били би вјечито у опозицији

15/07/2023

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је да се Саша Магазиновић доста добро сналази у темама које граниче са популизмом и које му доносе лајкове, а када оде из Сарајева прича нешто што годи уву публике и америчких института који финансирају таква окупљања.

 

 

Реагујући на изјаву Магазиновића да предсједник Републике Српске Милорад Додик “не може политички преживјети без институција БиХ”, Вулићева је рекла да је ријеч о класичној замјени теза, јер управо институције БиХ неће политички преживјети без Додика, СНСД-а и коалиције окупљене око њега, као и идеја изворног Дејтона које заступа.

Она је указала да су Магазиновић и СДП формирали парламентарну већину са Додиком, а да им исти тај Милорад Додик није дао шансу, СДП би био у вјечитој опозицији.

“Прије него што изјави овакве небулозе, колеги Магазиновићу и сличним њему поручујем да се сјете октобра 2022. и ко им је дао прилику да буду дио власти на нивоу БиХ. Они Милораду Додику сигурно нису”, нагласила је Вулићева.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести