НОВОСТИ

ЗБОГ ЊЕНЕ ХУМАНОСТИ, МОЖДА ЈЕ ПРОГЛАСЕ ЗА СВЕТИЦУ! Знате ли ко је Јелена Савојска и зашто је тражила дворску даму из Србије? |

ИДЕМО ЛИ ЊИХОВИМ СТОПАМА? Стефан Немања и Стефан Првовенчани су стварали државу, а Свети Сава је испунио духовним и културним садржајима! |

Коме смета суверенистичка политика Српске и пријатељска веза са Мађарском? |

Цвијановић: Јефтин популизам без уставног утемељења, имовина припада ентитетима |

Рунић: Додик окупља српски народ и подршка је Србима у ФБиХ |

Амиџић-Шелдон: Свјетска банка наставља да пружа снажну подршку БиХ |

Убијени бијељински инспектор био на дужности; Осумњичени предат Тужилаштву |

Влада Српске: Више новца за права из система социјалне, дјечије и породичне заштите |

Додик: “Граница постоји” има историјски значај, бранимо нашу имовину |

ДЕМОС против скупљег паркинга у Бањалуци; Босанчић предао иницијативу Уставном суду |

Вулић: ОХР отворено ради на стварању исламске БиХ

02/08/2023

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине Бих Сања Вулић истакла је да се владавина права и уставно-правног поретка у БиХ грубо крши и нарушава и то од Канцеларије високог представника, која отворено ради на стварању исламске БиХ.

 

– Они су ти који од нас из Републике Српске траже да кршимо закон и прописе, траже да признамо туристу који се лажно представља као високи представник без резолуције Савјета безбједности. Фрустрирани што не могу од Републике Српске направити колонију и поробити српски народ, позивају на санкције. Јадни су, зли и немаштовити – рекла је Вулићева за Срну реагујући на саопштење из ОХР у којем су “поздравили санкције” које су САД увеле званичницима Републике Српске.

 

Вулићева је нагласила да је ОХР превара вијека и да уопште не зна шта они поздрављају, поручивши да дејтонска БиХ једина има будућност, а било каква друга је немогућа мисија.

 

– То што странци желе вјечно остати у БиХ, не значи да ће угњетавањем српских представника остварити тај свој сан. Санкцијама само чине услугу српским званичницима. Ево нека нас све санкционишу. Шта чекају!? Америчке санкције нас не дотичу, дотиче нас само будућност српског народа – истакла је Вулићева.

 

Она је навела да санкције неће покорити српски народ нити званичнике Републике Српске.

 

– Никада нећемо одустати од дејтонске БиХ, нити од онога што Републици Српској, према Општем оквирном споразуму за мир, припада. Ви наставите да мрзите, зло чините, ми ћемо и даље да праштамо и истину говоримо, Републику Српску да градимо и никоме не дамо – поручила је Вулићева.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести