НОВОСТИ

Вулић: Опозиција у одбрани британских фунти, а не институција Српске

13/08/2023

Након три дана упадљивог ћутања на срамно подизање политичке оптужнице против предсједника Републике Српске Милорада Додика и в.д. директора Службеног гласника Српске Милоша Лукића, огласила се опозиција, али не због оптужнице, већ због наводних напада на медије, изјавила је шеф Клуба СНСД у ПД ПС БиХ Сања Вулић.

 

 

– Опозиција је устала у одбрану британских фунти, али не институција Српске и њене имовине – наводи Вулићева.

Истиче да од Јелене Тривић, “политички исфрустриране жене и страног плаћеника”, ништа не изненађује и да је свима већ јасно да је Тривићева лажни пројекат патриотизма и ријетко виђен издајник српске нације.

– Оно што забрињава свакако је изјава лидера СДС-а Милана Миличевића, мени познатог као честитог и доброг човјека. Зар и Ви докторе? Надала сам се да Миличевић не припада издајничком тиму, али опет вјерујем да ће честитост и гордост надјачати послушност – нагласила је Вулићева.

Пита шта је спорно у изјави Милорада Додика и зашто уопште политичари реагују док уредиништва ћуте.

-Бринете се да ће на свјетло дана изаћи и трансакције у фунтама упућене ка вама?! Лажна демократија, лажни Шмит и неколицина јефтиних, назовимо српских представника, истиче, не могу надјачати искрену, српску љубав ка Републици Српској. Тужиоци и судије, које су дио послушништва дијела међународне заједнице, биће примјер у уџбеницима како изгледа неетичност и непоштовање Устава и закона – истакла је Вулићева.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести