НОВОСТИ

Вулић: Опозиција у Српској не разумије поруку јединства, договора и заштите српских интереса

25/07/2023

Порука јединства, договора, заштите српских интереса и Републике Српске једино је битна и важна у понашању и дјеловању српских представника у Сарајеву, рекла је Срни шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић.

 

Сања Вулић

Сања Вулић

 

Вулићева је констатовала да не чуди љутња исказана из ПДП-а и СДС-а поводом састанка лидера странака партнера у власти на нивоу БиХ, имајући у виду, како је рекла, да се данима врше преговори у Представничком дому парламента БиХ између опозиционих странака како из Републике Српске, тако и из Федерације БиХ о покушају формирања нове већине у којој не би били представници СНСД-а, ХДЗ-а и “тројке”.

“Договор и могућност напредовања у БиХ не одговара онима који нису власт, а себичност им не дозвољава подршку позитивним промјенама”, закључила је Вулићева.

На састанку политичких лидера странака у власти на нивоу БиХ, који је синоћ одржан у згради Парламентарне скупштине БиХ, договорено је да за 22. август буде заказана сједница Представничког дома на којој би био разматран сет европских закона који су усаглашени, као и попуњавање Савјета министара, у којем још није именован министар финансија.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести