НОВОСТИ

Вулић: Српски народ је кроз историју побјеђивао дивизије Нијемаца, Шмит за нас не постоји

26/03/2024

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић рекла је да се по ко зна који пут потврђује да БиХ земља апсурда.

“Док се залажемо за европски пут, тражимо модел за дијалог и договор домаћих политичара, сарајевским улицама шепури се тамо неки туриста и осмишљава како БиХ вратити безброј корака назад”, истакла је Вулићева за Срну поводом информације да ће Кристијан Шмит, који се лажно представља за високог представника у БиХ, данас наметнути Изборни закон.

 

Она је упитала каква је демократија гдје способним и самосталним грађанима управља некакав политички, пропали и искомплексирани тутор?

 

“Нема закона којим ће Шмит уништити Републику Српску и српски народ, а они који пристају да му буди поданици и послушници, те дозвољавају њемачком држављанину да им уређује БиХ, док су им уста пуна њене наводне суверености, немају се чему добром надати. Очигледно да пристају да живе у колонији и протекторату, иако тако не могу у ЕУ, за коју се наводно залажу”, истакла је Вулићева.

 

Она је нагласила да је српски народ кроз историју побјеђивао дивизије Нијемаца, и један Шмит је за нас “мали мрав” који сигурно неће уређивати живот становника Републике Српске који су изабрали своје политичке представнике на демократски и легитиман начин.

 

“И зато не постоји фрустрација и хистерија Кристијана Шмита коју политички представници Републике Српске не могу и неће побиједити. Што се нас тиче, Шмит не постоји, нити ће постојати било каква одлука или закон које он намеће”, поручила је Вулићева.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести